Een vrouw met pit volgt haar PASSIE, INTUITIE en is TROUW aan zichzelf

 

 

In de kijker:

Kies wat bij jou past:

“Ben jij in balans? En straal je zoals bedoeld?”

Meerderen wegen naar Rome

Vrouwen met PIT wil je direct uit de droom helpen: er is niet 1 juiste manier om te leren jouw pad te volgen. Er zijn legio manieren die jou hierbij helpen. Iedereen is uniek, iedereen heeft al een eigen weg afgelegd, jij ook. Daarom heb jij een hele andere bagage dan bijvoorbeeld je buurvrouw. Bovendien heb je ook nog een ander karakter, een ander leven…. daarom is het belangrijk dat je leert luisteren naar wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Vrouwen met PIT helpt je weer de verbinding te maken met jouw gevoel, met wat jij wil in je even en wie je bent.

Door alles wat er op je pad komt kan je de weg kwijt zijn, je weet niet meer goed wat jij nu wilt en voelt.

Graag help ik jou terug op weg om je eigen stem, passie en intuïtie te vinden. Al 10 jaar begeleid ik vrouwen naar meer plezier en energie in hun leven.

Neem vandaag nog de eerste stap: zet jezelf op nummer 1, loop je eigen pad en zie je leven als een mooie reis.

Met passie en intuitie stap voor stap energieker. 

Lekker in je vel zitten is zeker makkelijker dan je denkt. Doe mee en zet daarom elke dag een kleine stap met Magische creativiteit en je kunt als resultaat de veranderingen gaan merken in o.a. je energie en je zelfvertrouwen. 

Als ervaren, coach help ik je daarom graag je doel te bereiken met de diverse programma’s individueel en in groep.

Wacht niet, ook jij kunt de volgende stap zetten naar een andere en betere Levensstijl! Waarbij je jouw passie en intuïtie volgt en zo trouw blijft aan jezelf in ELKE situatie.

Vaak hebben we geen coach of een stok achter de deur nodig om lekker in je vel zitten. Soms zijn we wel bezig met bewustwording over hoe we lekker in ons vel kunnen zitten. Dan is het goed om iets anders te doen.
Doe mee en zet daarom elke dag een kleine stap En je kunt als resultaat de veranderingen gaan merken in o.a. je energie en je zelfvertrouwen.

.

Blijf op de hoogte

Contact 

  •  + 32494/392733
  • donna@vrouwenmetpit.com
  • rek. nr BE15 0015 0889 6230
  • BTW BE 0890.557.592