September 2018 

Start to paint

Ervaar je flow

Wat krijg/ leer je

  • Leer je op een creatieve manier uiten
  • Meer rust in je hoofd
  • Meer energie
  • Meer plezier in het leven
  • Makkelijker relativeren
  • Betere verbinding met jezelf
  • Vanuit je innerlijk schilderen

“Bewandel jij je eigen pad of dat van een ander?”

Mijn verhaal

Jaren geleden wist ik niet meer wat mijn drijfveren waren, wat mijn eigen keuzes waren. Ik had mijzelf altijd weggecijferd en wilde het een ander kostte wat kost naar de zin maken. Tot ik in contact kwam met de opleiding Kunstzinnig Dynamisch coach. De creatieve lessen brachten mij terug bij mijn gevoel, bij wie ik in wezen was en wat ik in mijn leven wilde. In het schilderen ervaarde ik veel van mijzelf kwijt te kunnen. Ik kreeg inzichten en er werden dingen geheeld tijdens het schilderen. Dit diepgaande en mooie proces deel ik sinds enkele jaren met veel liefde met anderen. Telkens raakt het mij weer wanneer ik de lichtjes in iemands ogen terug zie komen. De cursus start to paint is een groeipad naar jezelf met behulp van schilderen. Het is prachtig om zonder enige voorkennis van schilderen te starten aan een groeiproces van jezelf en tevens ook te groeien in het proces van schilderen. Hoe vrijer je wordt in je handelen, hoe gemakkelijker je kunt over geven aan wat er met verf en kwast op het doe gebeurt. De cursus bestaat uit acht lessen, telkens van 19.00 tot ca. 21.30 uur.


Deze editie brengt je nog iets extra

  • Heerlijk buiten wanneer mogelijk

 

  • Extra oefeningen om nog beter jouw levensflow te ontdekken

 

  • Heerlijke gezonde huisgemaakte snack

 

 

Persoonlijk en genieten

We werken met een kleine groep zodat je je snel op je gemak voelt en alle persoonlijke ervaring krijgt die er nodig is om te kunnen groeien op jouw pad. Er worden slecht 8 deelnemers toegelaten. En geen gesjouw met spullen, alle benodigdheden zijn in het atelier aanwezig. Kortom geheel op maat voor jou!

Ervaringen van anderen

“Ik ben tot rust gekomen en heb mijn hoofd leeg kunnen maken”
“Nu pas heb ik ervaren wat loslaten is”
“Echt genieten, plezier maken en quality time voor mijzelf”

Praktisch

Tijdstip

Start Dinsdag 11 september van 19.00 tot ca 21.30 uur. 
 

Wat ontvang je:
+  diverse schilderdoeken verschillende formaten
+  verf. sructuurmaterialen ect.
+  gebruik van kwasten, spatels en stempelmateriaal
+  5 dagen een huisgemaakte verse gezonde lunch
+  elke dag 2 maal verse huisgemaakte snack
+  koffie, thee, water

Kosten 317, 00 euro

Locatie
De lessen gaan door in Dessel Kwakkelstraat 9, een rustige plek in de Belgische Kempen. 

Els Goris: Als ik op de deurmat sta valt alles van mij af. Ik heb heerlijk gespeeld en dat heeft mij door de donkerte van het najaar geleid naar de feestdagen. Echt energiegevend en hoofdje leeg!
Annie Alofs: Hier heb ik echt los leren laten.
Marijke Van Roey: Heerlijk met de handen en experimenteren
Donna Hoogstraaten Vrouwenmetpit.com
Adres:  Kwakkelstraat 9  2480 Dessel; Tel:      00320494392733
E-mail: donna@vrouwenmetpit.com
Rek. nr BE15 0015 0889 6230
BTW BE 0890.557.592 Dessel,

Cookie beleid Wij gebruiken cookies om na te gaan hoe de verwerking van uw aanvraag verloopt. We zien dus uw klik gedrag en vragen uw toestemming om dit te gebruiken voor optimalisatie van onze dienstverlening. Ook voor uw reactie via social media. U geeft uw toestemming voor een jaar tenzij u hem eerder intrekt.