De cursus Start to paint is een leuke cursus in intuïtief schilderen. Het is een leuk samenzijn met anderen in een gezellige huislijke sfeer waarbij je volledig jezelf mag zijn, geen strikt afgelijnde regels De cursus heeft me leren loslaten. Ik ben er tot mijzelf gekomen en tot rust. Het was telkens een momentje voor mijzelf in het samenzijn met anderen Leuke technieken geleerd en leuke andere karakters in de groep. Ik heb nieuwe inzichten gekregen doordat ik stil kon staan bij mijzelf.

Mevrouw  ! 

Ik ben blij dat ik aan de cursus ben begonnen. Donna krijgt je zo ver dat je ontspannen bezig kan zijn. Het zijn leuke avonden om naar uit te kijken. Allemaal toffe mensen in de groep en je leert steeds nieuwe dingen.

Dank u Donna

Mevrouw X  52 jaar

De cursus Start to paint heeft mij voor een deel geleerd hoe ik het geblokkeerde in mij wat kan loslaten.

Ik dacht nooit dat ik zo creatief was, maar dit is zo fijn, dat ik ook thuis volop aan het schilderen ben. Het maakt mij ontspannen, leert mij een stukje minder kritisch te zijn voor mijzelf en te aanvaarden waarmee ik bezig ben.

Ook de sfeer in de groep is een super fijne ervaring.

Els Gijs

Ik ben aan iets begonnen waarvan ik nooit van had gedacht dat ik dit ooit zou doen! Wat ben ik blij dat jij mij hebt leren loslaten en hebt laten ontdekken wat er nog binnenin mij verborgen zat.

Kleuren ontdekken, technieken leren, loslaten en maar doen….

Mijzelf ontspannen op een leuke manier. Daarbij komt dat je jezelf leert overwinnen, je gaat meer durven.

DANKJEWEL!

Mevrouw X, 59 jaar

De cursus start to paint brengt mij rust. Ik krijg mooie inzichten over mijzelf. Ik geniet van de sfeer, van de leuke mensen die deelnemen, van Donna….

Een mooie uitdaging om jezelf op een andere manier te leren kennen.

Een aanrader.

Isabelle Frères

Ik heb altijd enorm genoten. Schilderen was iets dat ik altijd al heb willen doen. Het was elke keer weer een nieuwe ervaring en ik genoot ervan.

Thuis ben ik al gauw gestart om alles wat ik leerde toe te passen. Ik maak nu regelmatig tijd om enkele uren te schilderen omdat ik dit heel ontspannen vind.

Ik kan mijn emoties hierin kwijt en het brengt me rust. Nadien geniet ik van mijn werkjes.

De cursus leerde me dat hoe meer je aan iets werkt hoeveel beter het kan zijn.

Dominique Huygen

Start to paint is een wonderlijke reis door mijn innerlijk veld. Dat was voor mij de ervaring die ik mocht leren tijdens de cursus. Dankzij de fantastische coach Donna heb ik prachtige werken op doek mogen creëren. En niet te vergeten de prachtig lieve dames die ik leren kennen heb bij deze cursus. De ervaringen die je met elkaar deelt ook al kende je elkaar niet.

De cursus leerde mij ook mooie technieken en dat buiten het vaak hectische leven dat we soms leiden er nog een leven bestaat waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Een aanrader tot en met.

Bedankt Donna voor jouw warme onthaal en de mooie dingen die je ons geleerd hebt.

Rita Van Tulden

Start to paint bracht mij meer innerlijke rust. Mijn omgeving is het ook opgevallen dat ik rustiger ben geworden.
Het was een fijn groepsgevoel met in toch zo’n korte periode wederzijds respect en liefde naar elkaar toe.
Donna je bent een TOP ……. Vul dat zelf maar in ? Bedankt!!!

Mevrouw X 46 jaar

Terug naar Start to Paint pagina