Happy schilderen een avond om echt blij van te worden.

Omdat je deze avond je denken mag loslaten. Zodat snel in je vreugde, blijdschap en gevoel van zijn kan komen.
Je gaat zelf aan de slag en je mag zelf bepalen wat je gaat doen met verf, doek en structuur materialen.
Geen opgelegde regels en structuren, helemaal vrij en blij. Na een inleidende meditatieve creatieve oefening ga je aan de slag en laat je gebeuren wat er gebeurt.

Happy schilderen brengt je hierdoor naar je eigen innerlijk. Waar je de mooie dingen kan vinden en aan jou de kunst om ze er toe te laten zonder oordeel zodat je van jouw eigen puurheid gaat genieten?

Door jouw denken los te laten en je over te geven aan het proces ontstaan er mooie inzichten, mooie resultaten op het doek en leer je jezelf een stukje beter kennen. Durf jij je over te geven aan het moment, aan dat wat er zich aandient, ook al denk je dat je niet kan schilderen?

Een ontspannen moment om je hoofd leeg te maken en tijd te nemen voor jezelf. Blij en vrij zal je de avond afsluiten met een mooi schilderwerk.

Verder mag je van alle materialen in het atelier gebruik maken. Er is thee, koffie en water aanwezig en je kunt genieten van een heerlijk zelfgebakken cake, taart of koekjes. Een heerlijke avond voor om terug in verbinding met jezelf te komen en rust in je hoofd te krijgen.

TARIEF:  32,50 euro

Welkom op:

Dinsdagavond    19.00 – 21.30 uur 

24 september,  5 november   

 

Woensdagavond   19.00 – 21.30 uur

23 oktober

        

Meld je via onderstaande knop aan en vermeld bij inschrijving welke avond je gaat komen. 
Let op: HAPPY schilderavonden zijn vaak snel volzet.                

Kom je regelmatig HAPPY schilderen?
Dan is er de voordelige 5-beurtenkaart. Deze is een jaar geldig en persoonsgebonden. Vooraf aanmelden voor een avond is wel nodig.