Happy schilderen een avond om echt blij van te worden.

Deze avond mag je je denken even helemaal los gaan laten. Zodat je lekker kan gaan genieten van wat er op je doek van binnenuit ontstaat.
Tijdens happy schilderen mag jij zelf helemaal gaan bepalen wat je wilt gaan schilderen en welke extra materialen je nog nodig hebt. 
Geen opgelegde regels en structuren, helemaal vrij en blij. 

Na  een inleidende meditatieve en creatieve oefening, ga jezelf aan de slag op doek. Je mag je helemaal laten gaan en laten verrassen door wat er ontstaat. 

Op deze manier brengt HAPPY schilderen naar je naar binnen en maakt zo de verbinding met je eigen innerlijk. Waar je de mooie dingen kan vinden en aan jou de kunst om ze er toe te laten zonder oordeel zodat je van jouw eigen puurheid gaat genieten?

Door jouw denken los te laten en je over te geven aan het proces ontstaan er mooie inzichten, mooie resultaten op het doek en leer je jezelf een stukje beter kennen. Durf jij je over te geven aan het moment, aan dat wat er zich aandient, ook al denk je dat je niet kan schilderen? 
Een ontspannen moment om je hoofd leeg te maken en tijd te nemen voor jezelf. Blij en vrij zal je de avond afsluiten met een mooi schilderwerk.

 Je mag van alle materialen in het atelier gebruik maken. Zo kan je ontdekken of je het leuk vindt om met een paletmes te werken of spatels . Of misschien gaat je voorkeur wel uit naar het werken met structuur. aan jou de keus

Er is thee, koffie en water aanwezig en er is altijd iets lekkers aanwezig. 

Een heerlijke avond voor om terug in

verbinding met jezelf te komen

en rust in je hoofd te krijgen.

TARIEF

32,50 euro per beurt

of 125 euro voor een 5 beurtenkaart
Het tarief is inclusief alle materialen zoals verf en canvasdoek, drinken en iets lekkers

Geplande data:

Dinsdagavond     24 maart

Dinsdagavond     28 april

Telkens van 19 tot 21:30 welkom vanaf 18:45 uur  

Tot nader order alle happy schilderen momenten  uitgesteld. Wil je op de hoogte gehouden over wanneer we weer beginnen schrijf je in op de wachtlijst

Meld je via onderstaande knop aan en vermeld bij inschrijving welke avond je gaat komen. 
Let op: HAPPY schilderavonden zijn vaak snel volzet. 

Kom je regelmatig HAPPY schilderen?
Dan is er de voordelige 5-beurtenkaart. Deze is een jaar geldig en persoonsgebonden. Vooraf aanmelden voor een avond is wel nodig.