Happy schilderen een avond om echt blij van te worden.

Omdat je deze avond je denken mag loslaten. Zodat snel in je vreugde, blijdschap en gevoel van zijn kan komen.
Je gaat zelf aan de slag en je mag zelf bepalen wat je gaat doen met verf, doek en structuur materialen.
Geen opgelegde regels en structuren, helemaal vrij en blij. Na een inleidende meditatieve creatieve oefening ga je aan de slag en laat je gebeuren wat er gebeurt.

dededeHappy schilderen brengt je hierdoor naar je eigen innerlijk. Waar je de mooie dingen kan vinden en aan jou de kunst om ze er toe te laten zonder oordeel zodat je van jouw eigen puurheid gaat genieten?

Door jouw denken los te laten en je over te geven aan het proces ontstaan er mooie inzichten, mooie resultaten op het doek en leer je jezelf een stukje beter kennen. Durf jij je over te geven aan het moment, aan dat wat er zich aandient, ook al denk je dat je niet kan schilderen?

Een ontspannen moment om je hoofd leeg te maken en tijd te nemen voor jezelf. Blij en vrij zal je de avond afsluiten met een mooi schilderwerk.

Verder mag je van alle materialen in het atelier gebruik maken. Er is thee, koffie en water aanwezig en je kunt genieten van een heerlijk zelfgebakken cake, taart of koekjes. Een heerlijke avond voor om terug in verbinding met jezelf te komen en rust in je hoofd te krijgen.

TARIEF: 30,00 euro.

Welkom op:  Dinsdagavond        19.00 – 21.30 uur

                        18 juni de volgend 10 sept en 1okt         

Als je op onderstaande knop drukt schrijf je, je in voor 1 schilderavond laat wel 2 dagen van te voren weten welke avond je komt omdat het anders volzet kan zijn.

Als je op onderstaande knop drukt schrijf je, je in voor 5 schilderavonden laat wel 2 dagen van te voren weten welke avond je komt omdat het anders volzet kan zijn.